Onderhoud, herstellingen en keuringen

In onze werkplaats onderhouden we niet alleen alle types van trekkers en opleggers, we doen ook grote en kleine herstellingen én zetten vrachtwagens klaar voor de keuring. Dat doen we voor ons eigen wagenpark en voor andere transporteurs.

Het atelier van NSE is uitgerust om elk type van schade aan trekkers en trailers te herstellen. We beschikken over een grote stock banden en hebben de meest courante wisselstukken in voorraad voor een snelle reparatie. Vooral MAN en DAF zijn goed vertegenwoordigd, maar ook andere merken kunnen in onze werkplaats terecht voor herstelling of onderhoud. Dankzij de uitstekende contacten met de grote constructeurs zijn alle stukken ook direct leverbaar. Stilstand wordt zo tot het minimum beperkt.

Klanten kunnen bij NSE een onderhoudscontract afsluiten. Op geregelde tijdstippen worden hun vrachtwagens dan in onze werkplaats nagekeken en onderworpen aan een onderhoudsbeurt. Een extra service die hen extra zekerheid biedt op een vlot en veilig transport.

Om geen tijd te verliezen in de keuring, worden al onze voertuigen of die van andere transportfirma’s op voorhand grondig geïnspecteerd en klaargezet voor keuring. Onze werkplaats heeft daartoe ook een remmentestbank. Hiermee kunnen onze mecaniciens de staat van de remmen accuraat meten en ze, indien nodig, vervangen. Op die manier geraakt elk voertuig probleemloos door de keuring en kan het meteen weer de baan op, zonder tijdverlies.