Eigen werkplaats

Het atelier van NSE is volledig uitgerust voor snelle en efficiënte herstellingen van trekkers en opleggers. Schade aan een bumper? Een lekke band? Motorproblemen? Onze ervaren mecaniciens voeren elke reparatie vakkundig uit.

Onze werkplaats is voorzien om alle soorten trekkers en opleggers, ook van andere transporteurs, te onderhouden en te herstellen. We hebben zelfs een remmentestbank waarmee we trekkers kunnen klaarzetten voor keuring. Dat spaart al heel wat tijd uit ter plaatse.

Problemen met de boordcomputer? Ook dat lossen we op. We hebben alles in huis om car cubes te monteren, te demonteren en te herstellen, volgens de instructies van de fabrikant.

Omdat ons wagenpark snel vervangen wordt, zijn onze mecaniciens ook steeds mee met de nieuwste technieken en kennen ze de recentste modellen op hun duimpje. Bij de lancering van een nieuw type trekker krijgen ze daartoe altijd een opleiding van de constructeur.

Kortom, dankzij onze goede en deskundige onderhoudsfaciliteiten blijft onze vloot in perfecte conditie. Een extra garantie op een vlot en veilig transport!