Cross-docking

NSE heeft een ruime ervaring in cross-docking. Het herpositioneren van overgeladen goederen in trailers en containers verloopt snel en efficiënt. Dat geldt ook voor het behandelen van dangerous goods (ADR), een van onze specialiteiten.

Gevaarlijke goederen laden, lossen en overladen en/of stockeren? NSE beschikt daarvoor als één van de enige ondernemingen in de haven van Zeebrugge over de nodige vergunningen én de knowhow. ADR-goederen behandelen vraagt nu eenmaal een aparte expertise. Onder gevaarlijke goederen verstaan we flessen onder druk (spuitbussen met deodorants, haarlak, scheerschuim …), verven, batterijen, lijmen enz. Onze magazijniers zijn op de hoogte van alle na te leven procedures en regelgeving. Moeten de producten tijdelijk worden opgeslagen, dan wordt er steeds een afgeschermde zone, dedicated to the customer, gebruikt.

Met onze cross-docking services vormt NSE een volwaardig onderdeel van de supply chain van de klant. Onze ervaring en speciaal daartoe voorziene warehousingfaciliteiten garanderen een vlotte behandeling van alle gepalletiseerde goederen, met inbegrip van deep sea containers. De klant kan erop vertrouwen dat het overladen zonder tijdverlies gebeurt.

Accijnsgoederen laden en lossen (bonded warehousing)? Ook daarvoor kunnen onze klanten bij ons terecht. Omdat dit een specifieke aanpak en administratieve opvolging vraagt, werken we hiervoor nauw samen met de douane. Zo is de klant zeker dat zijn lading met de juiste documenten klaar is voor transport.