Warehousing

NSE heeft de geschikte accommodatie en de ervaring om klanten alle mogelijke warehousingdiensten aan te bieden. Van cross-docking (overlading) en orderpicking tot short & long term storage (opslag).

Het hart van onze warehousingactiviteiten is het 3.000 m2 grote magazijn. Dat is uitstekend gelegen, op een makkelijk bereikbare locatie langs de belangrijkste invalsweg naar de haven van Zeebrugge. Het is uitgerust met 4 laad- en loskaaien en beschikt over een ruime parking. Kortom, alle faciliteiten zijn aanwezig voor een optimaal magazijnbeheer.

Met onze vloot van moderne heftrucks en onze knowhow kunnen we alle goederen behandelen (ook ADR, gevaarlijke goederen). Onze specialisatie is het strippen en herpakken van deep sea ladingen naar klassieke transportmiddelen (en omgekeerd).

Door de goede ligging, vlak bij het douanekantoor GIP Zeebrugge (grensinspectiepost) kunnen we bovendien snel assistentie van de bevoegde instanties inroepen bij expertise van eventueel beschadigde goederen en de verwerking van accijnsgoederen.

Met de aankoop van een nieuw terrein van 40.000 m2 in de haven van Zeebrugge zullen de warehousingactiviteiten, parkeerruimte en stockage- en overslagactiviteiten in de toekomst nog worden uitgebreid. Zo zullen we er onze eigen containers kunnen stacken.