Trucks & Trailers

NSE beschikt over een uitgebreide vloot trucks en trailers. We kunnen elk bestaand type van oplegger of containerchassis vervoeren. Dat gebeurt in alle veiligheid en met aandacht voor een duurzaam, vlot en bedrijfszeker transport.

Omdat onze vrachtwagens continu worden vernieuwd, hebben we altijd de nieuwste modellen rondrijden. Alle trekkers zijn daardoor ook uitgerust met de modernste communicatiemiddelen en positioneringsystemen. 

In ons traileraanbod beschikt NSE over alle soorten trailers en chassis. Die kunnen volledig aangepast worden aan de wensen van de klant: huiftrailers met schuifgordijnen van het type euroliners, containervervoer, een megatransport met trailers voorzien van halfen-rails? Alles is bespreekbaar. Bovendien zijn onze trailers uitgerust om te verschepen met de ferry.

Naast het verhuur van trucks en trailers, bieden we ons rollend materieel ook te koop aan. Het voordeel? Kopers zijn er zeker van dat ze zich een bijna-nieuw voertuig van een betrouwbaar merk aanschaffen (DAF of MAN). En omdat we zelf het onderhoud van onze trekkers verzorgen, zijn ze allemaal gegarandeerd in topconditie!