Shunts

Naast nationaal en internationaal wegvervoer verzorgt NSE ook het vervoer van containers en goederen binnen de haven van Zeebrugge (shunting). We beschikken daarvoor over een aparte vloot van doktrekkers.

Onze shunting afdeling is gespecialiseerd in het verplaatsen van goederen die in de haven van Zeebrugge aankomen en van kaai naar kaai of van magazijn naar kaai moeten worden gebracht. Klanten kunnen daartoe een beroep doen op onze flexibel inzetbare vloot van doktrekkers. Deze compacte vrachtwagens zijn uitsluitend bedoeld voor het afleggen van korte afstanden, binnen de haven of tussen de havens van Zeebrugge, Oostende en Antwerpen.

De shunting service van NSE is vooral een aanvulling op de deepsea transporten. Met de doktrekkers zorgen we dat alle materiaal tijdig klaarstaat om meteen verder te worden getransporteerd over de weg. Zo verliezen onze chauffeurs geen tijd bij het ophalen van hun vracht op de kade of in het magazijn.

Net als onze andere trekkers, worden ook de doktrekkers centraal ingepland en aangestuurd vanuit dispatching. Dat verzekert een efficiënte dienstverlening, zonder tijdverlies voor de klant.