Nationaal en internationaal vervoer met eigen trekkers

NSE heeft altijd veel aandacht besteed aan de uitbouw van een eigen vloot van moderne en goed onderhouden trekkers.

Onze trekkers behoren tot het nieuwste van wat er vandaag op de markt te vinden is en verkeren allemaal in perfecte staat. Al ons rollend materieel is bovendien doorlopend voor directe verkoop beschikbaar. Zo houden we ons wagenpark constant up-to-date, een extra garantie voor de klant op een zeker transport.

NSE is in het bezit van alle vereiste vergunningen voor nationaal en internationaal transport. We zijn tevens volledig op de hoogte van de nationale en internationale vervoersregels. Als lid van de transportfederatie en samen met het Havenbestuur en onze klanten, volgen we daartoe regelmatig seminaries over veranderende wetgeving en procedures.

Onze chauffeurs zijn een onmisbare schakel in onze transportservice. Ze zijn professioneel opgeleid, op de hoogte van alle voorschriften en worden optimaal aangestuurd door onze dispatching. Alle bewegingen worden bovendien geregistreerd door een state-of-the-art boordcomputer. Dat BlackBox systeem is in de planningsoftware geïntegreerd en verzekert een waterdichte controle van rij- en rusttijden en een efficiënte communicatie met de chauffeurs over de af te leggen trajecten. 

Kortom, met onze goed uitgeruste en flexibel inzetbare vloot leiden we alle gegarandeerde deur-tot-deur transporten, distributie van goederen en just in time-leveringen in goede banen.

Distributie: een boeiende evolutie

Met de boom van e-commerce neemt ook de distributie van goederen over de weg sterk toe. Als ervaren transporteur met uitgebreide warehousingfaciliteiten kan NSE klanten hierin ondersteunen. Enerzijds staat onze vloot 24/7 klaar om transporten tussen verschillende Europese distributiecentra te organiseren. Anderzijds kan de klant zijn goederen met kleinere transporten zelf komen ophalen in onze magazijnen.