Eigen materiaal

NSE beschikt over een uitgebreid eigen wagenpark voor het vervoer van containers en trailers (schuifzeil, coil en mega). De trekkers worden continu gewisseld, een strategische keuze die klanten ervan verzekert dat hun vracht altijd met het beste en nieuwste materieel wordt getransporteerd.

Onze vloot bestaat uit 270 trekkers, van standaard tot mega. Elke vrachtwagen is uitgerust met de recentste navigatie- en communicatietechnologie, een stokpaardje van NSE. Zo maken we vandaag gebruik van de 6de generatie CarCube boordcomputers van Trimble, een performant systeem dat de dispatching toelaat elke vracht op de voet te volgen en de chauffeurs optimaal te ondersteunen.

Om tegemoet te komen aan de wensen van de klant, beschikken we ook over een ruim en gevarieerd aanbod van 500 trailers:

  • Trailers met een schuifgordijn
  • Coiltrailers (zeilopleggers met coilgoot voor staalrollen)
  • Megatrailers
  • Chassis: 20 ft, 20-30 ft, 30 ft, 20 ft (met 2 of 3 assen), 40-45 ft, 40-45 ft goosenecks, 45 ft Genset (voor koeltransporten)

Duurzaam transporteren is voor een bedrijf als NSE topprioriteit. Omdat ons wagenpark geregeld wordt vernieuwd, voldoen alle trekkers aan de Euro 5 of Euro 6 uitstootnorm voor dieselmotoren. In onze werkplaats worden onze vrachtwagens systematisch nagekeken – van de bandenspanning tot de roetfilter. En naast aandacht voor veilig rijgedrag, leiden we onze chauffeurs ook op om economisch en ecologisch te rijden – en zo het verbruik onder controle te houden.