Over NSE

North Sea Express (NSE) is een Belgische onderneming, gespecialiseerd in nationale en internationale transporten over de weg. Daarnaast bieden we klanten een ruime waaier aan logistieke diensten en een distributieservice. Opgericht in 1987 werken we sinds 1990 vanuit de haven van Zeebrugge, een van de belangrijkste Europese zeehavens voor het behandelen van goederen.

NSE is ontstaan uit het transportbedrijf dat Dirk Callant in 1982 in Knokke-Heist had opgericht en gespecialiseerd was in het transport van goederen tussen Engeland en de Benelux, Duitsland en Frankrijk, via de haven van Zeebrugge.

In 1987 werd dan NSE opgericht. In bijna 30 jaar groeide onze onderneming uit tot een specialist in nationaal en internationaal vervoer. Klanten vertrouwen op onze ervaring en service. Daarbij investeren we voortdurend in geavanceerde technologie en een up-to-date wagenpark dat in onze eigen werkplaats wordt onderhouden. Zo kunnen we voor elk transport de beste economische oplossing zoeken, met het oog op just in time-leveringen.