BEDRIJFSPROFIEL

HET PRILLE BEGIN

NV North Sea Express is het in 1987 opgerichte geesteskind van Dirk Callant. Deze belangrijke mijlpaal was voor de dynamische West-Vlaming lang niet de eerste kennismaking met de ondernemingswereld en de transportsector. Vijf jaar voordien was hij in Knokke reeds gestart met het transport van goederen tussen Engeland en de Benelux, Duitsland en Frankrijk, via de haven van Zeebrugge.

PIJLSNELLE EVOLUTIE

Onze onderneming is in haar bijna 25-jarige geschiedenis uitgegroeid tot een absolute specialist in nationaal- en internationaal vervoer. Om onze klanten telkens weer de beste service te kunnen garanderen, investeren we voortdurend in geavanceerde technologie en een up-to-date wagenpark. Dat stelt ons in staat om voor ieder transport de beste economische oplossing te zoeken, met het volste respect voor just in time-leveringen.

IN HET HART VAN EEN LOGISTIEK CENTRUM

North Sea Express is sinds 1990 gehuisvest in een moderne infrastructuur in Zeebrugge, pal in het hart van een belangrijke logistieke haven. Deze strategisch interessante locatie en sterk uitgebouwde accommodatie biedt ons de kans in een handomdraai de gepaste oplossing te vinden voor iedere dringende vraag van onze klanten.

Ons bedrijf legt zich niet alleen gedreven toe op internationaal vervoer, maar biedt ook tal van logistieke diensten en legt nauwgezet het accent op veiligheid, op alle mogelijke vlakken. Ons afgesloten en bewaakt terrein van ruim 23.000m² is niet alleen de rustbiotoop voor onze talrijke vrachtwagens en opleggers, maar laat ook toe om de kostbare lading van iedere klant discreet en veilig te parkeren.

WWW.NSE-TRANSPORT.BE


NORTH SEA EXPRESS NV
KOGGENSTRAAT 2
8380 ZEEBRUGGE - BELGIUM
Tel.: +32 (0)50 55 96 00
FAX: +32 (0)50 54 75 28
E-MAIL:
BTW: BE 0401.172.105
WEBMAIL